Warehousing

Ruimtegebrek na een evenement?

Wij begrijpen het veelvoorkomende probleem van het veilig opslaan van evenementenmateriaal. Bij De Loods bieden we de perfecte oplossing voor dit probleem: wij beschikken over 10.000 vierkante meter aan opslagcapaciteit om klanten ruimte te bieden voor (tijdelijke) opslag van materialen. Met De Loods bent u verzekerd van een zorgeloze en efficiënte transport- en opslagoplossing voor uw evenement benodigdheden.
Na het evenement halen wij alles op
Je slaat je spullen zorgeloos bij ons op
We komen alles weer brengen

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE ONTVANGEN

Bent u een organisator, standbouw- en of decorbedrijf of heeft u tijdelijk behoefte aan opslagmogelijkheden? Wij kunnen ontzorgen van opslagplaats tot uw gehele warehouse management. Laat onze experts met je meedenken over de mogelijkheden, neem contact op.

Ruimtegebrek na een evenement?

Het is een probleem waar bijna iedere organisatie mee te maken heeft. Organisaties hebben veel decorstukken, beursstands en productiematerialen in eigen beheer, maar hebben geen opslag waar deze spullen naar toe kunnen. Wij bieden de oplossing voor dit veelvoorkomende probleem. De Loods beschikt over 10.000 vierkante meter opslagcapaciteit om klanten ruimte te bieden voor de (tijdelijke) opslag van evenementenmateriaal. Zijn de materialen weer nodig voor gebruik? Wij zorgen ervoor dat de opgeslagen materialen weer netjes op locatie worden gebracht. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. heeft. Organisaties hebben veel decorstukken, beurstands, productiematerialen in eigen beheer maar geen opslag waar deze spullen naar toe kunnen. Wij bieden de oplossing voor dit veelvoorkomende probleem. De Loods beschikt over 10.000 vierkante meter opslagcapaciteit om klanten ruimte te bieden voor de (tijdelijke) opslag van evenement materiaal. Zijn de materialen weer nodig voor gebruik? Wij zorgen ervoor dat de opgeslagen materialen weer netjes op locatie worden gebracht. Neem voor meer informatie hier contact met ons op