Diensten

Waar wij jouw mee kunnen helpen

Bij De Loods staan wij paraat om jou op verschillende manieren van dienst te zijn. Of je nu evenementmateriaal wilt huren, aanschaffen, transporteren of veilig opslaan, wij bieden uitgebreide ondersteuning in al deze aspecten. Met onze expertise en toewijding zijn we er om jouw evenementbehoeften te vervullen en te zorgen voor een vlekkeloze uitvoering.

Verhuur

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan evenementenbenodigdheden die je kunt huren. Of je nu op zoek bent naar koepeltenten, foldtables of decoratieve elementen: wij hebben alles in huis om je evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Verkoop

Naast ons uitgebreide assortiment evenementbenodigdheden die je kunt huren, bieden we ook diverse producten te koop aan, zoals rollen tape, verschillende gereedschappen, poncho’s en nog veel meer. Ontdek ons volledige assortiment en vind de producten die je nodig hebt.

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE ONTVANGEN

Bent u een organisator, standbouw- en of decorbedrijf of heeft u tijdelijk behoefte aan opslagmogelijkheden? Wij kunnen ontzorgen van opslagplaats tot uw gehele warehouse management. Laat onze experts met je meedenken over de mogelijkheden, neem contact op.

Warehousing

Na een succesvol evenement is het natuurlijk ook van belang dat je je materiaal op een veilige plek kunt opslaan. Bij De Loods bieden we onze klanten 8000 vierkante meter opslagruimte aan, voor zowel tijdelijke als langdurige opslag.

Transport

Bij De Loods begrijpen we de behoefte aan vlekkeloos transport van evenementenbenodigdheden. Ons enthousiaste team staat klaar om je materialen veilig en op tijd te bezorgen.